Svet-Stranek.cz
www.mpneu.cz

Ocelová kola pro vozidla Ford:

Ocelová kola pro vozidla Ford

Všechna kola jsou přesně vrtaná, od renomovaného německého výrobce KFZ, kvalitou i provedením identická s prvovýbavovými disky výrobce automobilů. U všech kol je v popisu uvedeno pro jaké vozidlo jsou určená, prosím pečlivě tyto udáje kontrolujte se shodností údajů ve velkém Technickém průkazu od vozidla. U ocelových disků je velice nutná přesnost. Pokud si nejste jisti, zda disk je opravdu určen pro Váš automobil, neváhejte nás kontaktovat na tel.: 777 814 661, e-mail: info@mpneu.cz

!!!!Zároveň připomínáme možnost, že Vám Vámi vybraná kola zkompletujeme s pneumatikami, které si budete přát a dodat už kompletně obutá a připravená k nasazení na auto a pokud jste z Prahy, tak Vám kola samozřejmě můžeme namontovat i na automobil!!!!

V případě nákupu disků a pneumatik a TPMS senzorů je veškerá práce na párování senzorů zdarma a případné spárování automobilu s druhou sadou senzorů při montáži u nás v pneuservisu také zdarma.

!!!POZOR!!!
V případě, že máte vozidlo mimo koncern Volkswagen a vyrobeno po 1.11.2014, může být vaše vozidlo vybaveno systémem TPMS. Pokud vlastníte takové vozidlo, tak nás před objednávkou kontaktujte, je totiž nutné zakoupit i ventily a zde záleží na typu auta a výrobce. Ventily jsme schopni Vám také dodat, jak originální, tak neoriginální, ale potřebujeme k tomu mnohem více údajů o vozidle. V případě, že máte vozidlo s TPMS senzory, tak nás prosím kontaktujte na tel.: 777814661 nebo info@mpneu.cz

Vozidla Ford mají TPMS řešen přes čidla uvnitř kol. Zpravidla dochází k automatickému spárování druhé sady přes resetování v palubním počítači. Nicméně toto se může lišit podle typu řídicí jednotky a odlišnými prvky výbavy, ale ze zkušenosti můžeme říct, že 95% současných modelů načte automaticky bez nutnosti zásahu diagnostického zařízení na TPMS senzory.

Všechny ceny jsou včetně 21% DPH


Osobní odběr v Praze a zdarma

Není vloženo žádné zboží.

návštěvníků stránky
celkem2 066 993
tento týden1 652
dnes511